سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و وا

بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزان

بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزاندسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 751 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 158

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی شهر اردبیل چکیده این پژوهش به منظور بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی شهر اردبیل انجام شده

قیمت فایل فقط 35,000 تومان

خرید

پایان نامه کارشناسی ارشد

رشته علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی

بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی شهر اردبیل

چکیده

این پژوهش به منظور بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی شهر اردبیل انجام شده است. روش تحقیق توصیفی، از نوع همبستگی بود جامعه آماری پژوهش را معلمان پایه دوم و سوم ابتدایی شهر اردبیل که بنابر آمار 700 نفر (260 نفر در ناحیه یک و 440 نفر در ناحیه دو)  و والدین دانش آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی شهر اردبیل که بنابر آمار 16300 نفر (8600 نفر در ناحیه یک و 7700 نفر در ناحیه دو) د تشکیل داد. از این تعداد 300 نفر(150نفر مرد و 150 نفر زن) به طور تصادفی با استفاده از نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه‌های محقق ساخته از معلمان و والدین جمع آوری شد،روایی صوری پرسشنامه توسط متخصصان مورد تایید و ضریب پایایی با استفاده از آلفای کرونباخ برای معلمان(91/.) و برای پرسشنامه والدین(85/.) به دست آمد.داده‌ها با استفاده از روشهای آماری توصیفی و استنباطی(تحلیل عاملی و رگرسیون چند متغیری) تجزیه و تحلیل شد.برخی از نتایج به دست آمده از دیدگاه معلمان و والدین به شرح زیر است؛نتیجه تحلیل عاملی از دیدگاه معلمان نشان داد که 5 عامل دارای بار عاملی هستند.که از بین 5 عامل فوق عامل روانی بیشترین درصد واریانس را تبیین می کند و سپس عامل مدیریتی،آموزشی،فرایندی و فردی قادر به تبیین واریانس هستند.و از دیدگاه والدین نتیجه تحلیل عاملی 7 عامل را نشان داد که دارای بار عاملی هستند که از بین این 7 عامل عامل مدیریتی بیشترین درصد واریانس را تبیین می کتد و سپس عامل آموزشی،روانی،خانوادگی،فرایندی،فردی و مادی قادر به تبیین واریانس هستند.و همچنین از دیدگاه معلمان عوامل آموزشی،مدیریتی،فردی،مادی،فرایندی و خانوادگی کاربست ارزشیابی توصیفی را پیش‌بینی می‌کنند و عامل روانی توانایی پیش بینی کاربست ارزشیابی توصیفی را ندارد. و از دیدگاه والدین عوامل آموزشی،مدیریتی،فردی،مادی،فرایندی و روانی کاربست ارزشیابی توصیفی را پیش‌بینی می‌کنند و عامل خانوادگی توانایی پیش بینی کاربست ارزشیابی توصیفی راندارد.

واژه‌های کلیدی: ارزشیابی، ارزشیابی توصیفی، ارزشیابی کمی، سنجش، عوامل موثر

 مقدمه

در هر جامعه آموزش و پرورش سنگ زیر بنایی توسعه اقتصادی،اجتماعی،سیاسی و فرهنگی است.بررسی عوامل موثر در ترقی و پیشرفت جوامع پیشرفته بیانگر آن است که همه کشورها این از آموزش و پرورش کارآمد برخوردار بوده اند.

از آنجا که نظام آموزش عمومی مهمترین بخش نظام آموزشی در کشور جهت پاسخگویی به نیازهای افراد و جامعه و آماده کردن شهروندان آگاه و مسؤلیت پذیر است.بهبود آن در زمره موضوعات اصلی نظامهای آموزشی است.

در دو دهه اخیر،همگام با ایجاد تحول در عناصر نظام آموزش از جمله برنامه درسی،روشهای تدریس و منابع یادگیری،ضرورت تحول در شیوه‌های بخش آموخته‌ها نیز احساس شده است و توجه به بهبود شیوه‌های ارزشیابی آموخته‌های دانش‌آموزان به عنوان بازخورد جهت دستیابی به هدفهای توسعه انسانی ار اهمیت زیادی برخوردار است.

«آنچه مسلم است بدون طرحهای جدید برای تغییر در وظایف و عملکرد نظامهای تعلیم و تربیت اعم از اهداف،محتوا،روشهای یاددهی یادگیری و شیوه‌های ارزشیابی پیشرفت تحصیلی فراگیران،نمی توان نسل جدید را برای زندگی در جامعه ای متحول و در حال تغییر امروز و فردا تربیت کرد»(احمدی،1382،ص21).

«عصر آموزش و یادگیری به شیوه‌های حافظه مداری که بر پر کردن انبار ذهنی فراگیران و باز پیش‌گیری آن در زمان امتحانات تاکید داشت، پایان پذیرفته است. به قول ژان پیاژه هدف اصلی آموزش و پرورش باید تربیت افراد نوآوری باشد که می‌توانند فکر کنند، نه افرادی که به تکرار آنچه به آنها گفته شده اکتفا کنند. هدف دیگر آموزش و پرورش، پرورش تفکر انتقادی است، یعنی پرورش افرادی که اهل تحقیق و بررسی هستند، نه افرادی که آنچه به آنها گفته می‌شود قبول می‌کنند»(کدیور، 1374،ص 116).

ارزشیابی تحصیلی فعالیتی است که معلم در جریان تدریس خود انجام می‌دهد.این فعالیت شامل جمع آوری اطلاعات و داوری درباره وضیعت یادگیری و پیشرفت دانش‌آموز است.جمع آوری این اطلاعات از طریق شیوه‌های مختلف صورت می پذیرد و نیازمند کسب مهارت و دانش کافی در این زمینه است. معلم باید با استفاده از نتایج حاصل از سنجش و ملاحظه اهداف و انتظارات آموزشی، درباره وضیعت فرد داوری کرده، ضعفها و قوتهای دانش‌آموز را مشخص کند و برای بهبود فعالیتهای یادگیری به او توصیه‌های را ارایه دهد.

متاسفانه فرایند سنجش و ارزشیابی در کشور ما، فقط شامل ارزیابی مجموعی یا نهایی است که در پایان دوره‌های آموزشی به منظور تشخیص پیشرفت تحصیلی و رتبه بندی صورت می‌گیرد.در این روش تمامی تلاش معلم، دانش‌آموز، والدین و کل نظام آموزشی معطوف به آزمونهای نهایی و نمره آنهاست.و مواصل همه زحمتها در یک عدد،یک یا دورقمی خلاصه می‌شود.این نمره نه تنها ملاک قضاوت و تصمیم‌گیری در خصوص دانش‌آموز است،بلکه به نوعی ارزشیابی از عملکرد معلم،مدیر،والدین و نظام آموزشی تلقی می‌شود.تردیدی نیست که نتایج حاصل از این گونه تصمیم گیریهادقیق نبوده،ممکن است عواقب ناگواری به دنبال داشته باشد.به عبارت دیگر به جای آنکه نظام ارزشیابی و اندازه‌گیری در خدمت آموزش و رشد و توسعه دانش فراگیران و معلمان قرار بگیرد،فرایند تدریس و یادگیری در خدمت نظام سنجش و آزمون در آمده است و ملاک قضاوت در مورد عملکرد نظام آموزشی و دانش‌آموز در یک مقیاس صفر یا بیست خلاصه می‌شود.

 

Abstract

This study has been carried out to investigation effective parameters in applying descriptive assessment teachers and parents view of Ardabil primary school second and third class students. The investigation procedure was descriptive of correlation type. The study statistical community consisted of second and third class teachers in Ardabil primary school who were based on the statistic, 700 persons (260 persons in first region and 440 persons in second region) as well as, parents of second and third class students in Ardabil city who were 16300 persons (8600 persons in first area and 7700 persons in second area). From those, 300 persons (150 male and 150 female) were randomly selected by using cluster sampling. Required information was gathered by questionnaire obtained from teachers and parents, questionnaire was supported by experts and coefficient reliability   was obtained by using the Alpha for teachers (0.91) and parents (0.85). Data was analyzed by applying descriptive and presumptive statistic procedures (analyzing factor and multi variable regression). Some of obtained results from teachers and parents view are presented in follow: the analyzing factor result from teachers view indicated that 5 factors had Load factor    and psychic factor indicates the most variance percentage between them, then management, educational, progress and individual factors are able to show variance. From parents view, descriptive agent result showed 7 factors which have Load factor , management factor indicates the most variance percentage between this 7 factors and after that educational, psychic, domestic, progress and individual, material factors anticipate descriptive evaluation and psychic factor don’t have ability to anticipate descriptive evaluation. From parent view, educational, management, individual, progress and psychic factor anticipate descriptive evaluation and domestic factor don’t have ability to anticipate descriptive evaluation.

Key words: evaluation, descriptive evaluation, quantitative evaluation, assessment, effective parameters.





                        فهرست مطالب

عنوان

صفحه

فصل اول: کلیات

1-1- مقدمه....................................... 2

1-2- بیان مساله.................................. 3

1-3- اهمیت و ضرورت تحقیق......................... 7

1-4- اهداف تحقیق................................. 8

1-5- سوالات تحقیق................................. 9

1-6- تعارف مفهومی و عملیاتی تحقیق................ 9

فصل دوم: ادبیات و پیشینه‌ی پژوهش

2-1- مقدمه...................................... 14

2-2- مبانی نظری تحقیق........................... 14

2-2-1- تعریف ارزشیابی......................... 14

2-2-2- اهمیت ارزشیابی......................... 17

2-2-3- ارزشیابی در ایران...................... 18

2-2-4- سنجش برای یادگیری...................... 19

2-2-5 - ارزشیابی کمی و ضعفهای آن.............. 21

2-2-6- ارزشیابی تکوینی........................ 22

2-2-7- ارزشیابی توصیفی........................ 24

2-2-8- طرح ارزشیابی توصیفی.................... 25

2-2-9- آسیب شناسی نظام موجود ارزشیابی......... 26

2-2-10- مبانی و اصول ارزشیابی توصیفی.......... 30

2-2-11- اهداف طرح ارزشیابی توصیفی............. 30

2-2-12- ویژگیهای ارزشیابی توصیفی.............. 31

2-2-13- چگونگی اجرای ارزشیابی توصیفی.......... 35

عنوان

صفحه

2-2-14- راههای اشاعه ارزشیابی توصیفی.......... 38

2-2-15- ابزارهای اندازه گیری در ارزشیابی توصیفی 40

2-2-16- محورهای اساسی در یادگیری فرایند مدار و ارزشیابی کیفی توصیفی........................................ 48

2-2-17 - آثار و مزیتهای ارزشیابی توصیفی....... 49

2-2-18- موانع یا چالشهای ارزشیابی توصیفی...... 49

2-3- تحقیقات،پیشینه و سابقه موضوع............... 50

2-3-1.تحقیقات انجام شده در داخل کشور:......... 50

2-3-2 - جمع بندی.............................. 59

2-3-3- تحقیقات انجام شده در خارج از کشور...... 60

2-3-4- جمع بندی............................... 65

فصل سوم: روش  تحقیق

3-1- مقدمه...................................... 67

3-2- روش تحقیق.................................. 67

3-3- جامعه آماری................................ 68

3-4- روش نمونه گیری و تعیین حجم نمونه........... 68

3-5- روش و ابزار جمع آوری اطلاعات................ 69

3-6- روایی پرسشنامه............................. 69

3-7- پایایی پرسشنامه............................ 69

3-8- روش  تجزیه و تحلیل آماری................... 71

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها

4-1- مقدمه...................................... 73

4-2- یافته‌های توصیفی............................ 73

4-3- یافته‌های مربوط به سوالات تحقیق از دیدگاه معلمان 78

4-4- یافته‌های مربوط به سوالات تحقیق از دیدگاه والدین 92

فصل پنجم: جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارایه پیشنهاد

عنوان

صفحه

5-1- مقدمه..................................... 109

5-2- تبیین یافته‌های مربوط به سوالات تحقیق از دیدگاه معلمان    109

5-3- تبین یافته‌های مربوط به سوالات تحقیق از دیدگاه والدین 123

5-4- نتیجه گیری................................ 137

5-5- محدودیت‌ها................................. 137

5-6- پیشنهادهای پژوهشی......................... 138

5-7- پیشنهادهای کاربردی........................ 138

منابع فارسی.................................... 140

منابع انگلیسی.................................. 144

 

فهرست جداول

عنوان

صفحه

جدول(3-1): جامعه آماری................................ 68

جدول(3-2):حجم نمونه معلمان............................ 68

جدول(3-3):حجم نمونه والدین............................ 69

جدول(3-4): میزان آلفای بدست آمده در پرسشنامه معلمان در اجرای آزمایشی...................................................... 70

جدول(3-5): میزان آلفای بدست آمده در پرسشنامه والدین  در اجرای آزمایشی...................................................... 70

جدول(3-6): میزان آلفای بدست آمده در پرسشنامه معلمان بعد از اجرا    70

جدول(3-7) میزان آلفای بدست آمده در پرسشنامه والدین بعد از اجرا 71

جدول شماره(4-1): توزیع فروانی و درصد آزمودنی‌ها بر اساس جنسیت معلمان 73

جدول(4-2):توزیع فراوانی و درصد آزمودنی‌ها بر اساس سن معلمان    73

جدول(4-3): توزیع فروانی و درصد آزمودنی‌ها بر اساس مدرک معلمان  74

جدول(4-4): توزیع فراوانی و درصد آزمودنی‌ها بر اساس سابقه معلمان 74

قیمت فایل فقط 35,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزان , پایان نامه کارشناسی ارشد , رشته علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی , بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی از دیدگاه معلمان و والدین دانش‌آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی شهر اردبیل , بررسی عوامل موثر در کاربست ارزشیابی توصیفی


» نظر

بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد

بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390

بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 356 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 108

پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390 مقدمه رابطه ی ذهن – بدن یک راه دوطرفه است اضطراب ، ترس ، خشم و سایر حالات هیجانی می تواند باعث تغییرات فیزیولوژیکی مثل گریه ، افزایش ضربان قلب و اسهال شود وقتی این تغییرات روی سلامت انسان تاثیر می گذارند

قیمت فایل فقط 35,000 تومان

خرید

 پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی 

بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390

مقدمه

رابطه ی ذهن – بدن یک راه دوطرفه است اضطراب ، ترس ، خشم و سایر حالات هیجانی می تواند باعث تغییرات فیزیولوژیکی مثل گریه ،

افزایش ضربان قلب و اسهال شود. وقتی این تغییرات روی سلامت انسان تاثیر می گذارند ، در قلمرو طب روان تنی جای می گیرند.

اضطراب را در فارسی با واژه هایی چون دلهره ، نگرانی، تشویش، دلواپسی ، التهاب ، دلشوره، تنش، فشار و ... بیان کرده اند ؛

اضطراب هیجانی را در بر می گیرد که در درجات بالا بسیار ناخوشایند بوده و اغلب دستپاچگی ، بی قراری، هراس و بی تابی را دنبال دارد.

تقریبا هرکسی در طول عمر خو د موارد زیادی از این حالات را تجربه نموده است این حالات با بروز نگرانی و اینکه اتفاق ناگواری در آینده به وقوع خواهد پیوست همراه است (دکتر غلامرضا گرشاهین 1377)

اگر به تابلو بیماری های روانی و اختلالهای نوروتیک نگاه کنیم ، اضطراب را به عنوان مایه و ریشه ی آنها می یابیم و در تئوریهای مختلف روانشناسی از آن به عنوان ریشه ی مشکلات نام می برند.

نگرانی یا اضطراب واکنشی است طبیعی و لازم که در حقیقت جزئی از زندگی است و باعث یادگیری و رشد شخصیت و بالابردن میزان کارایی و هوشیاری و حتی تحریک فرد می شود، (میلانی فر- بهروز 1380)

همه گاهی مضطرب می شوند ، امتحان ، سابقه ی ورزشی ، ملاقات با فردی مهم و نگرانی درباره ی رابطه ای جدید، که این نگرانیها خواه بلند مدت درباره ی شغل باشد با نگرانیهای کوتاه مدت درباره یک ملاقات در روز خاص.

با اینکه همه ی این تجربیات ناراحت کننده هستند اما هیچ یک عملکرد نابهنجار محسوب نمی شوند، حتی احتمال دارد این گونه تجربیات جنبه های مفید هم داشته باشند.

اضطراب واکنش به تهدید خاص نبوده ویک «حالت عمومی و بادوام» روانی است اضطراب به شیئی خاصی معطوف نمی شود، اضطراب بیانگر ضعف همه جانبه ، بیهودگی و درماندگی است .

اضطراب معادلی برای فقدان خویش شود و او را به فردی تنیده ، تحریک پذیر و متروی و تاحدی از لحاظ روانی فلج تبدیل می کند و ممکن است اضطراب تاثیر زیانباری برکنش عقلانی فردبگذارد .

حالت اضطراب ممکن است باعث شود فرد چیزهایی را که می داشته یکباره فراموش کند، دچار لکنت و بند آمدن زبان شود و نتواند افکارش را منتقل کند، حالتی مانند تیرگی تفکر.

فهرست مطالب

عنوان  صفحه

مقدمه.. 10

بیان مسئله.. 13

هدف کلی.. 14

هدف جزئی.. 14

ضرورت واهمیت.. 15

فرضیه های تحقیق.. 17

تعاریف و مفاهیم.. 17

اضطراب  anxiety. 17

فیزیوتراپی   physiotherapy. 18

تعاریف اضطراب.. 21

انواع اضطراب.. 24

الف)  اختلال اضطراب جدایی:.. 24

2- اختلال اضطراب اجتنابی :.. 25

3-اختلال اضطراب مفرط :.. 26

ب- اختلال اضطراب شناور یافراگیر :.. 27

ج- اختلال اضطراب خصیصه ای – موقعیتی :.. 28

د-اضطراب تروماتیک :.. 30

علائم اضطراب.. 30

فاکتورهای روانی – اجتماعی.. 31

طبقه بندی اختلالات اضطرابی.. 34

اختلال های هراس.. 34

اختلال های هراسی.. 35

جمع هراسی.. 38

حالات اضطراب.. 39

اختلال وحشت زدگی.. 39

اختلال اضطراب فراگیر.. 40

اختلال وسواس فکری عملی.. 41

فشارهای پس آسیبی.. 42

شیوع اضطراب.. 43

مولفه های اضطراب.. 44

نظریه یادگیری شناختی – اجتماعی.. 44

نظریه های شناختی اضطراب.. 46

نظریه های رفتاری اضطراب.. 48

نظریه های بیولوژیکی اضطراب.. 49

نظریه فرویدی.. 52

نظریه نو فرویدی.. 55

فیزیوتراپی.. 56

تعریف فیزیوتراپی.. 58

تاریخچه  history. 60

آزمایشات فیزیکی physical examination. 61

مشاهده کلی  closerration. 61

مشاهده موضعی  inspection. 62

تست های عصبی – عضلانی  Neuromuscular tests. 64

1-فیزیوتراپیست صنعتی:.. 65

2-فیزیوتراپیست اعصاب و روان :.. 66

3-فیزیوتراپیست مدرسه .. 66

4-فیزیوتراپیست رزمی.. 67

فیزیوتراپی در ضایعات ارتوپدیک.. 68

روش تحقیق.. 82

جامعه اماری.. 82

شیوه نمونه گیری.. 82

حجم نمونه.. 83

ابزار جمع اوری اطلاعات.. 83

شیوه تجزیه و تحلیل داده ها.. 83

آمار توصیفی.. 85

آمار استنباطی.. 93

نتیجه گیری.. 99

نتایج به دست آمده مربوط به آمار استنباطی.. 100

محدودیت های تحقیق.. 101

پیشنهادات.. 102

فهرست منابع.. 104

قیمت فایل فقط 35,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390 , پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی , بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390 , بررسی مقایسه ی میزان اضطراب , بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی , مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم


» نظر

پژوهش بررسی میزان تحمل استرس در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلام

پژوهش بررسی میزان تحمل استرس در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

پژوهش بررسی میزان تحمل استرس در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامیدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 80 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 89

پژوهش کارشناسی روانشناسی بالینی بررسی میزان تحمل استرس در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مقدمه افراد جامعه کنونی بیش از پیش نسبت به استرس و پیامدهای آن هوشیار شده اند بزرگسالان ، نوجوانان و حتی کودکان از آلودگی محیط زیست امکان وقوع یک جنگ هسته ای به پایان رسیدن منابع طبیعی وجوه اافزوده های غذایی و مواد سرطان زا و سخن می گویند

قیمت فایل فقط 25,000 تومان

خرید

محدودیت های پژوهش.. 78

قیمت فایل فقط 25,000 تومان

خرید

برچسب ها : پژوهش بررسی میزان تحمل استرس در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی , پژوهش کارشناسی روانشناسی بالینی , بررسی میزان تحمل استرس در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی , بررسی میزان تحمل استرس , بررسی میزان تحمل استرس در بین دانشجویان


» نظر

بررسی مقایسه ای طرحواره های ناسازگار اولیه و کیفیت زندگی در افرا

بررسی مقایسه ای طرحواره های ناسازگار اولیه و کیفیت زندگی در افراد دیالیزی و سالم

بررسی مقایسه ای طرحواره های ناسازگار اولیه و کیفیت زندگی در افراد دیالیزی و سالمدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 160 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 119

پایان نامه کارشناسی بررسی مقایسه ای طرحواره های ناسازگار اولیه و کیفیت زندگی در افراد دیالیزی و سالم

قیمت فایل فقط 25,000 تومان

خرید

[1]

قیمت فایل فقط 25,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی مقایسه ای طرحواره های ناسازگار اولیه و کیفیت زندگی در افراد دیالیزی و سالم , پایان نامه کارشناسی بررسی مقایسه ای طرحواره های ناسازگار اولیه و کیفیت زندگی در افراد دیالیزی و سالم


» نظر

بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیت

بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیته امداد

بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیته امداددسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 112 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 92

پایان نامه کارشناسی رشته علوم تربیتی ( مشاوره راهنمایی) بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیته امداد شهرستان اردبیل چکیده پژوهش حاضربه منظور بررسی مقایسه ای افسردگی بین زنان مطلقه و متأ هل تحت حمایت کمیته امداد شهرستان اردبیل صورت گرفته است جامعه آماری کلیه بانوان مطلقه و متأهل تحت حمایت کمیته امداد شهرستان ا

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

 

پایان نامه کارشناسی رشته علوم تربیتی ( مشاوره راهنمایی)

بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیته امداد شهرستان اردبیل

چکیده

پژوهش حاضربه منظور بررسی مقایسه ای افسردگی  بین زنان مطلقه و متأ هل تحت حمایت کمیته امداد شهرستان اردبیل صورت گرفته است . جامعه آماری کلیه بانوان مطلقه و متأهل تحت حمایت  کمیته امداد شهرستان اردبیل سنین 20 الی45 سال به تعداد 196 نفر بوده که از این تعداد 30 نفربا تحصیلات ابتدائی به تعداد(15 نفر مطلقه و 15 نفرمتأهل) به صورت در دسترس انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفته اند. ابزار پژوهش مورد استفاده شامل پرسشنامه افسردگی فرم بلند بک  و پرسشنامه محقق ساخته بوده است. روش تحقیق  در این مطالعه علّی مقایسه ای است، برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های t ،ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل واریانس یک طرفه استفاده شده است. نتایج پژوهش  نشان می دهد که بین میزان افسردگی زنان مطلقه و متأهل و همچنین بین سطوح مختلف تحصیلات آنها  تفاوت معنی داری وجود ندارد اما بین مدت زمان طلاق و میزان افسردگی زنان  رابطه معنی داری وجود دارد.

کلمات کلیدی:

افسردگی- مطلقه –متأهل –بانوان تحت حمایت.


فهرست مطالب

مقدمه.. 1

بیان مسأله.. 2

اهمیت و ضرورت پژوهش.. 4

اهداف پژوهش.. 5

فرضیات پژوهش.. 6

تعریف نظری وعملیاتی متغیرها.. 6

 تاریخچه افسردگی.. 8

تعریف افسردگی.. 8

ماهیت افسردگی.. 9

انواع افسردگی.. 10

گونه های فرعی اختلال افسردگی.. 12

علائم و نشانه های افسردگی.. 13

سبب شناسی افسردگی.. 14

مشکلات فیزیکی،فیزیولوژیکی و شناختی افراد افسرده.. 15

اختلال افسرده خویی.. 16

افسردگی درونزاد وافسردگی برونزاد.. 17

افسردگی از دیدگاه برنز.. 18

افسردگی از دیدگاه کلارنس.. 20

دید گاههای دیگردر مورد افسردگی.. 21

مکانیسم های زیست شناختی.. 21

عوامل اجتماعی-فرهنگی.. 22

نظریه های روان تحلیلی.. 24

نظریه های رفتاری.. 25

نظریه درماندگی آموخته شده.. 26

نظریه های شناختی.. 27

نظریه افسردگی واقعیت گرا.. 29

نظریه های یادگیری.. 29

شخصیت افسرده.. 31

افسردگی هم زنانه دارد و هم مردانه.. 33

افسردگی ،تقصیر هورمون هاست؟.. 34

درمان افسردگی.. 35

ب)الکترو شوک درمانی.. 36

مراحل درمان افسردگی.. 38

اصول درمان افسردگی.. 39

درمان افسردگی زنان بعد از طلاق.. 40

پیشینه تحقیق.. 42

تحقیقات انجام شده در خارج.. 42

تحقیقات انجام گرفته در داخل.. 44

جامعه آماری.. 47

نمونه گیری.. 47

ابزار جمع آوری اطلاعات.. 47

تعیین درجه افسردگی براساس پرسشنامه بک.. 49

روش تحقیق.. 50

روش اجرا.. 50

روش تجزیه و تحلیل اطلاعات.. 50

الف) یافته های توصیفی.. 52

ب) یافته های استنباطی.. 63

بحث و نتیجه گیری.. 67

پیشنهادات.. 69

محدودیت ها.. 70

منابع.. 72

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیته امداد , پایان نامه کارشناسی رشته علوم تربیتی ( مشاوره راهنمایی) , بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیته امداد شهرستان اردبیل , بررسی مقایسه ای افسردگی بین بانوان , بانوان مطعلقه و متاهل تحت حمایت کمیته امداد


» نظر
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >